Diagonale vissengraatopvlecht

by

Scroll down for the English version.

De vissengraatvlecht is een van mijn favoriete vlechten op dit moment en dan met name de
vissengraatopvlecht. Ik vind deze zelf ook makkelijker te maken dan de vissengraatinvlecht, ook wel Franse vissengraatvlecht genaamd.

Bij mijn vriendinnetje Denise heb ik deze diagonale vissengraatopvlecht gemaakt. Aan de bovenzijde heb ik wat haar getoupeerd en vastgezet met twee schuifspeldjes en de vlecht heb ik diagonaal rond haar hoofd gevlochten.

Het resultaat van mijn Franse vissengraatvlecht vind ik nog lang niet zo mooi als het eindresultaat van de vissengraatopvlecht, ik denk dat ik deze dus nog even wat vaker moet gaan oefenen… Ik hoop dat ik jullie dan snel ook een mooie vissengraatinvlechtcreatie kan laten zien!

Diagonale vissengraatopvlecht

Diagonale vissengraatopvlecht

Diagonal Dutch fishtail braid

The fishtail braid is one of my favorite braids at this moment and then, in particular, the Dutch fishtail braid. I also find this one easier to braid than the French version.

For my friend Denise I made this Diagonal Dutch fishtail braid. I backcombed a part of her hair on top, which I secured with two bobby pins and I braided the braid diagonally around her head.

Because I am not yet as happy with the result of my French fishtail braid as I am with the Dutch fishtail braid, I think I should practice this one a bit more often… Really hope I can show you a beautiful French fishtail braid creation soon as well!

Diagonale vissengraatopvlecht

Diagonale vissengraatopvlecht

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *