Zes strengenvlecht met lint

by

Scroll down for the English version.

Bij Zara moest ik de textuur tang van Sam Villa (Sam Villa Textur® 1″ Texturizing Iron) natuurlijk ook even uitproberen, hoewel Zara het voor de volume van haar vlechten niet eens nodig heeft. Ze heeft fijn maar enorm veel haar en zonder dit apparaat kan ik al mooie grote vlechten bij haar maken. Wat ik opmerkte bij het vlechten, na gebruik van de tang, is dat de textuur een hele fijne stugheid geeft aan het haar. Het haar voelt heerlijk tijdens het vlechten en het maakt het vlechten echt een stuk gemakkelijker! Voor het maken van dit soort grote vlechten is de tang dus sowieso een aanrader! Deze zes strengenvlecht (5 haarstrengen en 1 lint), eveneens geïnspireerd door de Oekraïense haarstyliste (IG:@veselovatskaya_nastia), zat er nadat ik de textuur had aangebracht dan ook zo in!

Zes strengenopvlecht met lint

Zes strengenopvlecht met lint

Six strand braid with ribbon

Of course I had to try the Sam Villa Textur® 1″ Texturizing Iron on Zara’s hair as well. However, when it comes to the volume of her braids, Zara doesn’t really need it. Zara has fine hair, but she has a lot of it. Without this appliance I can already make these very beautiful big braids. What I experienced, after using the texture iron, was the firmness the texture gives to the hair. The hair feels great while braiding and it makes braiding a lot easier. So anyway for braiding these kind of big braids I would really recommend a texture iron to everyone! This six strand braid (5 hair strands and 1 ribbon), again inspired by the hairstylist from Ukraine (IG: @veselovatskaya_nastia), I braided more easily and quickly after texturizing the hair!

Zes strengenopvlecht met lint

Zes strengenopvlecht met lint

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *