Zig zag twist vlecht

by

Deze vlechtcreatie die ik vandaag voor Zara gemaakt heb vind ik echt zo leuk geworden! Het is een zig zag twist vlecht. Deze vlecht had ik al meerder malen gezien op de Instagramaccount van Anna Menshikova (a hairmaster from Russia) – @Pinkkiwi, heet haar account. Ik vond deze vlecht eigenlijk nooit leuk en was zelfs niet uitgedaagd door het feit dat ik het ook niet snapte hoe het in elkaar zat! Een paar dagen geleden zag ik deze vlecht opnieuw op Instagram en nu was ik wel opeens enorm enthousiast! Hoe raar is dat? Maar ja, we weten allemaal….: smaken kunnen veranderen…. Dus.. hierbij mijn versie van @Pinkkiwi’s Zig Zag Twist Braid. Ik heb de vlecht wel een beetje “opgeleukt” met wat kleur krijt om deze ongewone funky vlecht nog funkier te maken. Wat vinden jullie van deze vlecht?

Zig zag twist braid

Zig zag twist braid

Zig zag twist braid

I really like this braid creation which I made for Zara today! It is a zig zag twist braid. I had seen this braid a couple of times on the awesome Instagram account of Anna Menshikova (a hair master from Russia) – @Pinkkiwi, her account is called. It took me a while to adjust to this odd looking braid. Actually, I have to say…, for a year, I didn’t even like this braid at all! However it was a braid I couldn’t figure out exactly, I was also not challenged to recreate it! A couple of days ago I saw this braid again on Instagram and somehow this time I loved it! How weird is that! Well, we all know:… taste can change… So well, this is my version of the @Pinkiwi’s Zig Zag Twist Braid. I added some color chalk to the braid, to make this funky looking braid even funkier! What do you think?

Zig zag twist braid

Zig zag twist braid

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *