Vlechtworkshops

Bij Vlecht-In kun je leren vlechten. Leer stap voor stap de basistechnieken of die vlechttechnieken die net weer even een stapje verder gaan. Mooie haarcreaties kunnen gemaakt worden door beginners- en gevorderde vlechters. Gaat jouw dochter straks ook met een mooie vlecht naar school? Ik geef verschillende vlecht workshops waarbij verschillende vlechttechnieken worden behandeld. Ook zal ik kapsels een aantal kapsels laten zien die je met deze geoefende vlechten allemaal kan maken. Kan je al goed vlechten en ben je toe aan een grotere uitdaging, dan kun je ook kiezen voor een de workshop vlechten speciaal!

Workshop mogelijkheden

Vlechtworkshop basis
*3-strengen invlechten (invlechten en opvlechten), eenzijdige invlecht, watervalvlecht, 2-strengen invlechten (twist vlecht, vissengraatvlecht)
Vlechtworkshop gevorderd
*4-strengen vlechten divers, 5-strengen vlechten, mandjes vlecht, vlechten met linten en kralen
Vlechtworkshop privé
Behandeling van vlechten naar wens, in overleg

*Uiteraard kan ik van de hierboven beschreven te behandelen onderdelen afwijken indien de wensen anders zijn.

Workshop locatie

De workshops geef ik op een locatie in Zuidoostbeemster (Zuiderpad 107). Wil je een workshop vlechten op een ander locatie of bij jou thuis houden, dan kan dit uiteraard ook! Neem contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Workshop Prijzen

Workshop vlechten basis en workshop vlechten gevorderden:
Duur 2 uur
Prijs € 20,- per persoon

Vlechtworkshop privé
Duur: ntb
Prijs € 40,- per persoon/per uur

Overige info
Bij de workshops wordt er geoefend op een kappers oefenhoofd, je hoeft dus geen model mee te nemen. De workshops zijn tevens inclusief gebruik van overige materialen zoals: borsels, kammen, elastieken, accessoires etc.

Wil je ook leren vlechten? Geef je dan op voor een workshop! Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Wil je je eigen groepje samenstellen en opgeven of wil je graag deelnemen, maar kun je niet op één van de ingeplande datums, neem dan gerust contact met mij op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *